Tina Fey stript bij Letterman

Tina Fey stript bij Letterman. De Amerikaanse schrijfster en comédienne Tina Fey (44) gaf de 68-jarige presentator David...

Tina Fey stript bij Letterman. De Amerikaanse schrijfster en comédienne Tina Fey (44) gaf de 68-jarige presentator David Letterman gisteren de tijd van zijn leven. Ze trok namelijk haar jurk uit tijdens een interview in zijn Late Show with David Letterman (zie video hierboven). David kan het amper geloven en blijft maar ‘oh my god’ roepen. Tina droeg onder haar jurk een speciaal pakje met daarop geschreven:

Bye David #last dress ever.

Tina vertelt dat ze er helemaal niet van houdt om jurkjes te dragen en op hoge hakken te lopen, maar dat ze dat speciaal voor David wel doet.

Tina Frey - David Letterman - dress Tina Frey stript bij Letterman © Getty Images

Over Tina Fey

Tina Fey is naast schrijfster en comédienne, ook producent en actrice. Een multi-talent dus. Ze won al vijf Emmy Awards, drie Golden Globes en drie SAG Awards. Tina schreef onder andere het scenario voor de populaire tienerfilm Mean Girls (waarvan een spin-off komt) en heeft haar eigen serie 30 Rock. Ook schreef ze voor het televisieprogramma Saturday Night Live. Tina trouwde in 2001 met componist Jeff Richmond, samen hebben ze twee dochters.

Laatste nieuws