Mean Moms

Zit jij al járen te wacten op een spin-off van Mean Girls? Dan hebben we goed nieuws, want er komt dan toch eindelijk ee...

Zit jij al járen te wacten op een spin-off van Mean Girls? Dan hebben we goed nieuws, want er komt dan toch eindelijk een tweede film: Mean Moms. Deze spin-off zal geregisseerd worden door Sean Anders (We’re the Millers, Horrible Bosses 2) én er is een grote kans dat niemand minder dan actrice Jennifer Aniston de hoofdrol krijgt. Ook zouden actrices Cameron Diaz en Sandra Bullock te zien zijn in deze film. Wow, sounds like a dream come true.

Mean Moms Jennifer Aniston in Mean Moms? © Getty Images

Hoe zat het ook alweer?

Mean Girls kwam uit in 2004 met in de hoofdrol Lindsay Lohan als Cady Heron. Cady verhuist van Afrika naar Chicago en merkt al snel dat het er op een High School hard aan toe gaat. Als je niet bij het populaire groepje hoort van bitch Regina George (Rachel McAdams), ben je in feite niemand. Al snel wordt Cady opgenomen in dit meidengroepje en verandert ze langzaamaan zelf in een bitch…

Mean Girls - Mean Moms Mean Girls © Hollandse Hoogte

Part 2

Mean Moms zal gaan over de strijd die ouders met elkaar voeren. Een volwassen versie van Mean Girls dus. Het verhaal is gebaseerd op het boek Queen Bee Moms And King Pin Dads van Rosalind Wilson.

Wij zijn zo benieuwd naar deze film! Hopelijk hoeven we niet te lang meer te wachten en krijgen we snel meer bevestiging over de cast.

Laatste nieuws