slogan

Modellentips van Daphne Deckers

::

Na jarenlang gewerkt te hebben in de modellen wereld, kan Daphne Deckers ons alle kneepjes van het vak vertellen. Ben jij benieuwd naar haar tips? Laat je dan hier adviseren door Daphne!

Serious business “Modellenwerk is een heel uitzonderlijk beroep waarmee je snel veel geld kunt verdienen, de wereld over kunt reizen en bijzondere ervaringen op kunt doen. Maar het is óók een beroep dat strenge eisen stelt aan lichaamsmaten, inzet en doorzettingsvermogen. Iets wat je echt serieus moet nemen.”

Kort maar krachtig “Realiseer je dat een modellencarrière maar een paar jaar duurt. Your face is your fortune, dus investeer in jezelf!”

Meer dan een model “Wees ambitieus en blijf groeien. Zo zijn Tyra Banks, Heidi Klum en Cameron Diaz ook aan de top gebleven.”

Jouw keuzes “Roken voor een shoot, naakt poseren of bont dragen? Als je het niet wilt, wil je het niet. Je mag alles weigeren, want als fotomodel ben je je eigen baas.”

Modellendieet “Ik vind het leven veel te kort om alleen maar sla te eten. Ik neem wat ik lekker vind, maar wel in normale porties. Ook train ik 2 dagen in de week met mijn personal trainer. Op andere dagen heb ik een pittig thuisprogrammaatje van een kwartier. Dus zo kan het ook!”