slogan

Huh? Oude Polly Pockets zijn blijkbaar duizenden euro's waard

::

Wat voor de een rommel is, is voor de ander een ware schat. Vandaag: Mattel's Polly Pockets. Ken je ze nog?

De snoezige kleine roze speelgoedjes waren een musthave voor elk kind uit de jaren 80 en 90. En een vloek voor hun ouders overigens, die altijd over ze struikelden (over de pockets dan, niet over hun kinderen). Bij de meesten van ons liggen de kleine Polly Pockets nu achter in de kelder of op zolder weggestopt. Maar het blijkt dat de ooit zo geliefde Polly's nu worden verkocht voor soms wel duizenden euro's. 

eBay

Gebruikte sets worden in Engeland verkocht voor wel (omgerekend) 1.160 euro! Een ongebruikte set van bijvoorbeeld uit 2008 heeft op dit moment een bod op eBay van meer dan achtduizend euro. Serieus? Check hier wat sets die worden verkocht.

Biedingen

Meer mensen zijn actief op eBay om een goede versie van het speelgoed te bemachtigen. In Amerika zijn er biedingen van zo'n  800 dollar. Maar dit geldt dan wel voor de grotere sets natuurlijk. De mini-sets gaan weg voor zo'n 20-58 dollar. Maar goed, dat is alsnog niet zuinig.

Woord voor de wijzen: mocht je nog een paar Polly Pocket sets hebben liggen: probeer ze te verkopen op eBay. Lekker makkelijk geld verdienen toch?

BRON: GOODHOUSEKEEPING, BEELD: ISTOCK