slogan

Dit gezonde ritueel laat je van binnenuit stralen

::

De geheime tip voor een stralend huidje? Drink elke ochtend lauwwarm water met citroen erin. Maak dit onderdeel van je vaste ritueel en je zult zien dat je meer gaat stralen.

Ben je nog niet overtuigd? Wij geven je een paar redenen waarom het drankje goed voor je is:

Ten eerste verbetert het je spijsvertering en geeft het je stofwisseling een goede start. Dus drink het vooral in de ochtend en je begint de dag meteen goed. Het drinken van citroenwater op een lege maag stimuleert de productie van gal en maagsappen, wat ervoor zorgt dat je voedsel de rest van de dag beter verteerd wordt.

De zuren in een citroen zijn bovendien goed voor je lichaam. Ze zorgrn ervoor dat je minder snel ziek wordt. Daarnaast functioneert citroen ook als natuurlijke detox voor je lichaam. Het drinken van citroenwater op een lege maag stimuleert de leverfunctie.

Citroenwater is geweldig voor je huid. Het verdrijft gifstoffen en daarom verbetert het je teint en kan je huid zichzelf sneller vernieuwen. Er zit veel vitamine C in citroen. Die vitamine is essentieel voor het in stand houden van collageen in de huid (collageen zorgt ervoor dat de huid soepel blijft, dus minder rimpels).

En nu héél snel naar de supermarkt om citroenen in te kopen! ;-)

Lees ook: