Wil je hebben: wijn met chocola!

Nodig je vriendinnen uit want het is: wine time!

De feestdagen staan weer voor de deur, de tijd waarin de wijn niet aan te slepen is en er chocolade is in overvloed. Aldi besloot deze twee lekkernijen te combineren en brengt een chocoladewijn uit.

Tweede plek 

De Rubis Chocolate Non Vintage wijn, zoals de naam luidt, heeft een lekkere chocolade smaakt met een vleugje fruit en gedroogde vijgen. De smaakcombinatie beviel ook goed bij een internationale competitie waar de chocoladewijn maar liefst een tweede plek behaalde. Het klinkt dus niet alleen als muziek in de oren, het smaakt ook nog eens lekker. Er zijn al meerdere varianten van de chocoladewijn bij andere supermarkten verkrijgbaar, maar Aldi onderscheidt zich door de lage prijs.

Nog even wachten

De wijn is helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar, halverwege november vullen de schappen in de Britse supermarkten zich al wel met deze bijzondere wijn. Maar niet getreurd, ook de Nederlandse supermarkten zullen hoogstwaarschijnlijk binnenkort vol liggen. Kan je echt niet wachten? Dan kan je deze lekkernij al bestellen via Amazon.

BRON: METRO UK, BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws