slogan

6x Dreamy! Prinses Madeleine romantische outfits op een rij

::

Het heeft wat: pastelkleuren en simpele printjes met elkaar combineren tot een romantisch en dreamy effect. Zweedse prinses Madeleine weet dit als geen ander en wordt regelmatig in deze combi gespot. Wij houden ervan.

LEES OOK: Prinses Madeleine: royal stylist met pastel-fetisj

Tijdens haar boeklancering droeg de Zweedse schone een effenwitte blouse van Cos en de zwierige midi-rok van Aje.

In 2016 tijdens de Nobels mocht er worden uitgepakt. Uiteraard in Madeleine haar favoriete kleur: pastel roze. De baljurk ontworpen door Fadi el Khoury bleek een plaatje. Let vooral op de combinatie van de gekozen tiara. Voor de liefhebbers: dit is de Connaught Diamond Tiara. Dit juweel was ooit in het bezit van Madeleine haar overgrootmoeder, prinses Margaret van Connaught.

Natuurlijk niet te vergeten in dit rijtje: Madeleine haar trouwjurk. Ze stapte op 8 juni 2013 in het huwelijksbootje met haar liefde Christopher O'Neill. De ivoorkleurige trouwjurk, aangezet met chantilly kant, werd ontworpen door Valentino

LEES OOK: Prinses Madeleine: 'Mijn trouwjurk was veel te groot!'

Dubbel Dromerig was Madeleine hier. Ze kon haar ogen niet afhouden van de pasgeboren Adrienne en had voor de gelegdenheid (Adrienne haar doping) een ofcourse romantisch outfit aangetrokken. De Pastel Prinses had het geheel afgestyled met een bloemenkrans, want tja, waarom ook niet.

Ditmaal ruilde de prinses haar 'veilige' bloemenprintje in voor wat stipjes. Of zullen het stiekem toch mini-bloemen zijn? 

We sluiten af met dit romantische kiekje waarbij Madeleine gekozen heeft voor een lichtgroene maxi-jurk. Ze wordt vergezeld door haar broer prins Carl Philip en zijn vrouw, prinses Sofia

 

BEELD: BSR AGENCY, ANP