Zien: 69-jarige Susan Sarandon zonder make-up

Susan Sarandon is één van de mooiste actrices ter wereld. De actrice is 69 jaar en heeft nog nooit zo goed in haar vel g...

Susan Sarandon is één van de mooiste actrices ter wereld. De actrice is 69 jaar en heeft nog nooit zo goed in haar vel gezeten. Onder het mom van ‘age doesn’t define beauty’ laat Susan zich van haar kwetsbare kant zien en doet ze iets wat veel vrouwen van haar leeftijd niet zouden durven: een fotoshoot zónder make-up. 

De actrice heeft een behoorlijk lang cv en er zijn slechts een paar dingen in het leven die ze niét heeft gedaan. Poseren zonder make-up was daar één van. Daar heeft ze nu verandering in gebracht, want ze heeft een fotoshoot gedaan waar geen visagie aan te pas kwam. Een grote wens van Susan: “Ik wilde meemaken hoe dat zou zijn.”

Je hebt als Hollywoodster behoorlijk veel lef nodig om te poseren zonder make-up, al helemaal als je wat ouder bent dan de gemiddelde ster. Daarom krijgt Susan veel positieve reacties op de foto’s, die te zien zijn in People’s World’s Most Beautiful editie. We kunnen niet anders zeggen: Susan is een natural beauty en mag wat ons betreft veel vaker gezien worden zonder make-up!


Lees ook: Cameron Diaz zonder make-up

Laatste nieuws