We love Robert en Anne

We love Robert en Anne. What's not to love? De 72-jarige acteur en 32-jarige actrice zijn samen te zien in de nieuwe fil...

We love Robert en Anne. What’s not to love? De 72-jarige acteur en 32-jarige actrice zijn samen te zien in de nieuwe film The Intern die momenteel in de bioscopen draait. Het verhaal: Ben (Robert) is met pensioen en heeft zijn vrouw verloren. Hij voelt zich eenzaam en wil zich nuttig maken. Wanneer hij hoort dat de online fashion website van Jules (Anne) senior stagiaires zoekt, grijpt hij zijn kans. De vonken tussen Anne en Robert spatten van het scherm af (en nee dat bedoelen we niet op die manier, you pervert).

Trailer The Intern

UK film premiere

Ook op de rode loper zijn Anne en Robert een prachtige combinatie. Zij straalt in de ene prachtoutfit na de andere, hij blijft cool en vergeet nooit zijn signature petje. De 72-jarige acteur ziet er trouwens nog goed uit voor zijn leeftijd en gaf afgelopen week nog aan dat hij nog lang niet van plan is om te stoppen met acteren. En gelukkig maar. Wat ons betreft mogen er nog meer films komen met dit duo in de hoofdrol. Just look at them, een en al liefde.

We love Robert en Anne Robert de Niro en Anne Hathaway © Getty Images

Premiere New York

Robert de Niro en Anne Hathaway Robert de Niro en Anne Hathaway © Hollandse Hoogte

Steel de stijl van Anne

De eerste look van Anne vinden wij trouwens prachtig. Perfect om naar een chique party te gaan. Get the look!

[sm-product-feed id=”30752″]

Laatste nieuws