So mean! Dit zeggen celebs over de Kardashians

Dat niet iedereen fan is van de Kardashians wisten we al lang. Maar deze uitspraken van verschillende celebrities over d...

Dat niet iedereen fan is van de Kardashians wisten we al lang. Maar deze uitspraken van verschillende celebrities over de familie zijn wel érg gemeen. Oh the drama…

Tim Gunn (Project Runway) in een interview met HuffPost Live:

Ik zeg het tegen iedereen: als je advies wilt over stijl en mode, dan heb je maar één tip nodig. Als een Kardashian het draagt, don’t.

Actrice Rebel Wilson (Pitch Perfect) in een Australische radioshow:

Het is niet zo dat ik hen niet aardig vind, maar zij staan voor alles waar ik zelf tegen ben. Plus: ze zijn nu niet echt bekend geworden door hun talent of zo?

Comédienne Amy Schumer in Saturday Night Live:

Is dat nu de boodschap die je als celeb uit wilt dragen aan kleine meisjes? Een hele familie die het gezicht waarmee ze geboren zijn zien als slechts een suggestie.

Hoofdredacteur Anna Wintour over de Kim Kardashian en Kanye West Vogue-cover:

Ik denk dat als we alleen maar smaakvolle mensen op de cover zouden zetten, dat het een saai magazine zou zijn. Dan praat toch niemand over je?

Actrice Sarah Michelle Geller (Scooby-Doo) op Twitter over de Kim Kardashian en Kanye West Vogue-cover:

Okay. Nu zeg ik mijn abonnement op. Wie doet er mee?

Acteur Jonah Hill (21 Jump Street) in The Huffington Post:

Het feit dat de Kardashians populairder zijn dan een serie als ‘Mad Men’ is walgelijk. Dit is een stukje cultureel erfgoed wat we maar snel moeten vergeten. Maar toch: je kan er wel leuk grapjes over maken.

Acteur Daniel Craig (James Bond) in GQ:

Okay, die Kardashians zijn dus miljoenen waard. En ze waren volgens mij best prima, tot ze op televisie kwamen. Je kijkt het en denkt ‘als ik me dus gedraag als een complete idioot, dan krijg ik miljoenen betaald’. Tja, ik zou er niet over willen oordelen, of toch wel eigenlijk.

Actrice Shailene Woodley (Divergent) toen ze gevraagd werd om haar beste Kylie Jenner selfiegezicht op te zetten:

Ik heb geen idee wie dat is, sorry.

Actrice Reese Witherspoon tijdens de MTV Movie Awards in 2011:

Ik weet dat het stoer is als je je misdraagt. Ik snap het. Maar het is ook mogelijk om het te maken in Hollywood zonder een reality show. Toen ik net begon was het nog zo dat als je een sex tape maakte, je die verstopte onder je bed. Daar schaamde je je voor. En nu?

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Laatste nieuws