Shailene Woodley is hot

Shailene Woodley is hot! Afgelopen weekend vonden de MTV Movie Awards weer plaats en de film The Fault in Our Stars ging...

Shailene Woodley is hot! Afgelopen weekend vonden de MTV Movie Awards weer plaats en de film The Fault in Our Stars ging met de meeste prijzen lopen, vier in totaal. Zo kreeg de film de prijs voor beste film van het jaar en beste zoen, en won actrice Shailene Woodley de award voor Beste Vrouwelijke Actrice en de Trailblazer Award.

 

De 23-jarige actrice zag er stijlvol en hip uit in een gewaagde outfit, ze droeg namelijk print op print. Een wart wit gestreept truitje op een donkerblauwe broek met print en zwarte stoere laarsjes eronder… Niet iedereen kan het hebben, maar Shailene rockte deze look. Ze maakte het geheel af met knalrode lippen en opgestoken haar. We like!

Shailene Woodley - outfit - MTV Movie Awards Shailene Woodley heeft stijl © Getty Images

Naast The Fault in Our Stars is Shailene ook te zien in het tweede deel van de Divergent serie, Insurgent. En momenteel is ze bezig met de opnames voor de thriller Snowden waarin ze schittert naast niemand minder dan acteur Joseph Gorden-Levitt (Inception, Looper). De twee werden al zoenend gespot samen (voor de film uiteraard).

Shailene Woodley - Snowden - Joseph Gordon-Levitt Shailene en Joseph zoenend gespot © Hollandse Hoogte

Shailene Woodley - Snowden Op de set van Snowden © Hollandse Hoogte

Wij verwachten nog veel te horen over deze jonge succesvolle actrice en kunnen niet wachten tot de film Snowden uitkomt.

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..