Sabia Bouhlarouz en haar nieuwe vlam: samen grillen, samen chillen

Sabia Bouhlarouz en haar nieuwe vlam gaan 'van samen grillen, naar samen chillen'. “We hebben elkaar gezocht. En gevonde...

Sabia Bouhlarouz en haar nieuwe vlam gaan ‘van samen grillen, naar samen chillen’. “We hebben elkaar gezocht. En gevonden”, zegt kookshow-tegenspeler Leonard Freier over Sabia. Nog geen vier weken geleden werd de kookshow ‘Grill den Henssler’ opgenomen en sindsdien worden de twee wel erg vaak samen gespot. Duitse media weten het dan ook zeker: hier bloeit wat moois.

Dat ze vaak samen gespot worden, komt natuurlijk door het feit dat zij als danskoppel meedoen aan het Duitse ‘Dance Dance Dance’. Maar volgens tijdschrift Gala is er meer aan de hand: “De twee kennen elkaar natuurlijk van  ‘Grill den Henssler’, en daar leken ze al erg close. Natuurlijk worden ze nu veel samen gespot, maar dat is voor de danstraining dan ook logisch, maar het zijn de kleine gebaartjes die erop wijzen dat de twee wel erg vertrouwd zijn met elkaar. En het bezoekje van Leonard aan Sabia’s huis, dat zorgt ervoor dat de liefdesgeruchtenmolen overuren draait.”

Afgelopen zaterdag zagen we in de kookshow op de achtergrond al wat intieme gesprekjes tussen Sabia en Leonard. Op vallend is ook dat wanneer Leonard de cryptische woorden “we hebben elkaar gezocht. En gevonden” uitspreekt, zien we een verlegen glimlach bij Sabia. Hier is meer aan de hand… En dat dacht de kookshow-presentatrice ook: “Hij is toch ook om op te vreten…”, zegt ze in de hoop wat meer informatie uit Sabia te krijgen. Maar Sabia is wel het e.e.a. gewend qua pers en geeft diplomatiek antwoord: “Hij is heel aardig.”

Ook off screen spatten de vonken er vanaf. Achter de schermen was het al dikke mik, zo zegt Leonard: “Sabia en ik kunnen samen lezen en schrijven – we begrijpen elkaar en hebben veel lol samen.” Hoewel alles erop wijst dat de twee meer dan danspartners en just friends zijn, beweert Sabia bij hoog en laag dat er geen sprake is van een romantische fling. To be continued!

En mocht ’t niks met Leonard worden, tv-chef Steffen Henssler vindt zich prima tussen de rij exen passen:

Lees ook:

Laatste nieuws