Roxeanne en Dré Hazes geen contact meer

Roxeanne en Dré Hazes geen contact meer. Er is al een hele tijd geruzie in de familie Hazes, maar voor de eerste keer do...

Roxeanne en Dré Hazes geen contact meer. Er is al een hele tijd geruzie in de familie Hazes, maar voor de eerste keer doet Roxeanne nu haar verhaal aan Story. De 21-jarige Dré heeft al enige tijd een relatie met de 37-jarige Monique. Ze hebben het over trouwen en willen graag een leven samen opbouwen. Sinds de relatie met zijn Mo is er echter bonje in huize Hazes. Zo liet Dré eerder weten:

Je hoopt dat je moeder trots is op de vriendin met wie je thuiskomt. In het begin was het een heel moeilijke situatie voor mij. Ik ben een tijdlang erg verdrietig geweest, omdat ik het gewoon niet kan begrijpen.

Geen contact

Rox heeft helemaal geen contact meer met haar broertje. Ze vertelt:

We bellen niet. We appen niet. En ik ben nog niet in zijn nieuwe woning op bezoek geweest. Ik weet niet hoe lang dit gaat duren. Ik denk dat het goed is dat er nu wat afstand tussen ons is. Ik praat er niet graag over. Maar kennelijk had André wél de behoefte om zijn waarheid te vertellen.

De zangeres vindt dit eigenlijk helemaal niet fijn, ze vindt het maar niks dat de ruzie nu in heel Nederland bekend is. Wel heeft ze veel steun aan haar moeder. Ze zitten ten slotte in hetzelfde schuitje.

Het contact tussen mijn moeder en mij is heel fijn en innig. Dat wil ik zo houden. Ze is een heel grote steun voor me.

Laatste nieuws