Rose McGowan haalt uit naar Caitlyn

Rose McGowan haalt uit naar Caitlyn. Auch, de 42-jarige Charmed actrice zette Cait eens goed op haar plaats. 'Figuring o...

Rose McGowan haalt uit naar Caitlyn. Auch, de 42-jarige Charmed actrice zette Cait eens goed op haar plaats.

‘Figuring out what to wear’

Realityster Caitlyn Jenner (66) zei namelijk in haar speech tijdens de Glamour Women of the Year Awards dat het meest lastige aan een vrouw zijn het kiezen van de juiste outfits is. Tja Cait, dat hoort er nu eenmaal bij. Zeker als je bij de Jenner/Kardashian club hoort. Just saying.

Rose McGowan haalt uit naar Caitlyn Caitlyn Jenner © Getty Images

‘You do not understand at all’

Rose was het absoluut niet eens met de uitspraak van Caitlyn, want een vrouw zijn is zoveel meer dan het uitzoeken van mooie outfits (duh). Ze vond het dan ook een erg domme opmerking. Zij schreef het volgende op Facebook:

Caitlyn Jenner jij begrijpt echt niet waar het om draait. Je wilt een vrouw zijn net als wij – leer ons dan kennen! Een vrouw zijn houdt veel meer in dat uitvogelen wat je aan moet. Wij zijn meer dan het stereotype die jij en anderen ons nu opdringen. Dus jij bent een vrouw nu? Dan wordt het tijd dat je beseft dat wij een totaal andere levenservaring hebben. Wij hebben niet mogen genieten van jouw ‘male privilege’. Dus ‘Woman of the year’? Nee, pas als je wakker wordt en ons steunt in ons gevecht. Een vrouw zijn betekent bagage, als in het dragen van het gewicht van een ongelijke geschiedenis. Wij waren niet gelijk. Dus voor mij ben je bij lange na nog geen vrouw van het jaar.

Rose McGowan Rose McGowan © Getty Images

Harde foto’s

Rose plaatste daarna ook een paar foto’s van vrouwen in harde situaties, bijvoorbeeld tijdens een aanranding, met de opmerking van Cait erbij. Inmiddels heeft ze alles al weer verwijderd, maar ze heeft haar punt gemaakt…

Ben jij het met haar eens? Of is ze te hard voor Caitlyn? 

Laatste nieuws