VIDEO: Cate Blanchett zoals je haar nog niet eerder zag

We kennen Cate Blanchett als een actrice die altijd elegant op de rode loper verschijnt in chique galajurken. Maar zelfs...

We kennen Cate Blanchett als een actrice die altijd elegant op de rode loper verschijnt in chique galajurken. Maar zelfs Cate ging door een awkward periode in haar jongere jaren. Ja, echt!

Er is een video opgedoken waarin te zien is hoe de Australische actrice haar indrukwekkende zangstem laat horen in het populaire ‘Hey, Hey, It’s Saturday’ fragment ‘Red Faces’. Cate probeerde indruk te maken op de jury. En dat deed ze niet alleen, ze was onderdeel van het duo ‘Kate and SimonÂ’ en bracht hun eigen nummer ‘Weird Love Song’.

Vreemde dansmoves

De songtekst is al vreemd:

If I was a stamp and you were my mail, IÂ’d cling on tight as we travelled, but if you licked my back too much, IÂ’d make your tongue go dry.

Maar haar dansmoves zijn nog een stukje erger. En dan draagt Cate ook nog een niet-flatterende groene onesie. Kate’s stem is goed, maar de jury legt het duo na 90 seconden al het zwijgen op. Ze kregen maar 12 van de 30 punten. Auch! Gelukkig is Cate uiteindelijk actrice geworden.

Oude video Cate Blanchett duikt op Oude video Cate Blanchett duikt op © Getty Images

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Laatste nieuws