MTV Movie Awards 2015

Naast dat The Fault in Our Stars maar liefst vier prijzen binnen sleepte (lees het hier!), waren er natuurlijk ook nog a...

Naast dat The Fault in Our Stars maar liefst vier prijzen binnen sleepte (lees het hier!), waren er natuurlijk ook nog andere winnaars tijdens de MTV Movie Awards 2015. Beau Monde zet ze even voor je op een rijtje.

Don’t run away, Dylan!

Ook The Maze Runner won drie prijzen, althans hoofdrolspeler Dylan O’Brien. Doorbrekend acteur én beste filmheld? Niet slecht vinden wij. Bovendien deed hij ook nog eens mee met het beste filmgevecht, samen met Will Poulter. En ehm, zijn looks zijn ook mooi meegenomen. Moeten we in de gaten houden, die Dylan.

MTV Movie Awards - Dylan O'Brien Dylan O’Brien is beste filmheld © Getty Images

Topweekend voor Bradley

Bradley Cooper schittert in zijn rol in de film American Sniper en verdient dan ook de award voor Beste Acteur. De 40-jarige acteur had geluk dit weekend, want naast de prijs die hij ontving lijkt het erop dat zijn ex Suki Waterhouse hem terug wil. De twee werden namelijk knuffelend gespot op Coachella festival (lees het hier!).

Bradley Cooper-promotie-Serena Bradley Cooper beste acteur © Getty Images

Lachen met Channing

Naast dat acteur Channing Tatum ongelofelijk leuk is om naar te kijken, is hij ook nog eens erg grappig. Hij won namelijk de award voor Beste Komische Acteur voor zijn rol in de film 22 Jump Street.

Channing Tatum - MTV Movie Awards Channing Tatum is beste komische acteur © Getty Images

Een echte heks

Oké, genoeg met die mannen. Vrouwen kunnen net zo goed acteren hoor, misschien zelfs nog beter. Actrice Meryl Streep bewees dat nog maar eens met haar rol als heks in de muzikale film Into the Woods. Ze kreeg dan ook, terecht, de award voor Beste Slechterik.

Meryl Streep - MTV Movie Awards Meryl Streep is een echte slechterik © Getty Images

Scared as shit

Jennifer Lopez was niet bang voor heks Meryl Streep, maar wel voor tegenspeler Ryan Guzman in The Boy Next Door. Dat speelde ze zo geloofwaardig dat ze er een award voor kreeg: Best Scared As Shit Performance. Wie durft er nu nog te zeggen dat zangeressen niet kunnen acteren?

Jennifer Lopez - MTV Movie Awards Jennifer Lopez was vreselijk bang © Getty Images

Strippen, strippen…

En Zac Efron won… Beste shirtloze filmverschijning. Tja, dat is ook een prestatie.

Zac Efron - MTV Movie Awards Trek dat shirt uit Zac © Getty Images

Eerbetoon Iron Man

En Iron Man Robert Downey jr. kreeg niet alleen de Generation Award, maar ook een eerbetoon van zijn The Avengers collega’s Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner en Mark Ruffalo. Bekijk het filmpje hieronder voor de beelden.

<

 

Laatste nieuws