Miss Golden Globe 2016: Corinne Foxx

Miss Golden Globe 2016: Corinne Foxx. De 21-jarige dochter van acteur en zanger Jamie Foxx is uitgeroepen tot Miss Golde...

Miss Golden Globe 2016: Corinne Foxx. De 21-jarige dochter van acteur en zanger Jamie Foxx is uitgeroepen tot Miss Golden Globe 2016. Zij zal bij de 73e uitreiking van de Golden Globes, die 10 januari plaatsvindt, assisteren. Het is traditie dat de dochter of zoon van een gerespecteerd persoon uit de filmindustrie deze eer krijgt. Lorenzo Soria van de Hollywood Foreign Press Association zegt er het volgende over:

Net als haar vader, is ook Corinne een voorbeeld van iemand die haar dromen volgt. We kunnen niet wachten om te kijken wat haar volgende stap is.

Corinne is uiteraard zeer vereerd:

Ik heb mijn vader de gevestigde en alom gerespecteerde acteur zien worden die hij nu is. Ik ben dan ook vereerd dat HFPA mij de kans heeft gegeven om op dit zelfde podium te staan, op het podium waar mijn vader al vaker geroemd is voor zijn werk.

Corinne Foxx Corinne Foxx © Getty Images

Over Corinne

De 21-jarige dochter van Jamie is actrice en model. Ze zal te zien zijn in de nieuwe campagne van accessoiremerk Icing. Daarnaast studeert Corinne aan de University of Southern California. Oh, en ze is ook nog eens ontzettend knap.

Miss Golden Globe 2016: Corinne Foxx Corinne Foxx © Getty Images

Wat een powerlady! Pas maar op dat ze je roem niet inpikt Jamie…

Laatste nieuws