Kerry Washington onherkenbaar op cover (en dit is haar reactie)

We herkennen Kerry Washington, beter bekend als powervrouw Olivia Pope uit de tv-serie Scandal, aan haar grote bruine og...

We herkennen Kerry Washington, beter bekend als powervrouw Olivia Pope uit de tv-serie Scandal, aan haar grote bruine ogen, stralende huid en volle lippen. Geen wonder dat de actrice vaak op covers schittert. Kerry is deze week de covergirl van het tijdschrift Adweek, maar er is iets geks aan de hand: we herkennen haar helemaal niet!

Iedereen weet dat er Photoshop wordt gebruikt op covers van tijdschriften. Een puistje wordt weggepoetst, donkere kringen verdwijnen als sneeuw voor de zon en als het nodig is worden zelfs lippen iets voller gemaakt. Maar er is iets mis als de persoon op de cover onherkenbaar wordt. Dat overkwam Kerry Washington op de nieuwste cover van Adweek. De foto van de actrice is zo erg bewerkt, dat ze zelfs zichzelf niet meer herkent!

Kerry zoals we haar kennen:

Kerry op de Adweek cover:


“Het voelt vreemd om naar een foto te kijken waarop ik er zo anders uitzie dan de persoon die ik in de spiegel zie. Het is geen fijn gevoel”, schrijft Kerry op Instagram. “Kijk, ik ben bekend met Photoshop. Het wordt heel veel gebruikt. Wie houdt er niet van een filter? Maar ik moet eerlijk zijn, ik schrok van de cover.” Kerry benadrukt dat ze wel blij is met het verhaal en de rest van de foto’s.

Adweek heeft nog niet gereageerd op de kritiek.

Zien: Britney Spears onherkenbaar op tijdschriftcover

Laatste nieuws