Justin Bieber over zijn relatie met Selena

Love ain't no fairytail, dat heeft JB geleerd van zijn relatie met Miss Gomez. In een interview met Complex Magazine ver...

Love ain’t no fairytail, dat heeft JB geleerd van zijn relatie met Miss Gomez. In een interview met Complex Magazine vertelt Justin Bieber over zijn relatie met Selena.

“Ik ging samenwonen met mijn vriendin toen ik 18 was en begon een leven met haar. Het was als een huwelijk. Met een vrouw samenwonen was gewoon teveel op die leeftijd. Daar ben ik nu achter. We waren zo verliefd en gingen volledig in elkaar op. Als er iets gebeurde en ik draaide door, had dat ook effect op Selena. Ruzies kwamen vaak voor, ook hard tegen hard. Dit omdat we zo op elkaars lip zaten.” vertelt de zanger over zijn veelbesproken relatie met Selena.

Justin vindt dat liefde iets is waar je hard voor moet werken. “Liefde is een keuze. Liefde is geen gevoel. In films lijkt het alsof het een sprookje is, maar dat is niet wat liefde is. Op sommige momenten wil je niet van je vriendin houden, maar dan kies je er toch voor om dat te doen. Dat is iets wat ik me nu besef.”

 

 

Laatste nieuws