Is dít de minnares van Jay Z?!

Het leek jarenlang een sprookjeshuwelijk, maar inmiddels weten we allemaal dat het niet perfect is tussen Beyoncé en Jay...

Het leek jarenlang een sprookjeshuwelijk, maar inmiddels weten we allemaal dat het niet perfect is tussen Beyoncé en Jay Z. Na het luisteren van Bey’s nieuwe album Lemonade is er geen twijfel meer over mogelijk: Jay Z is vreemdgegaan. De eerste minnares is al aangewezen. Maak kennis met de vrouw voor wie Jay Z zijn huwelijk op het spel zette… 

Beyoncé heeft een bom gedropt met haar nieuwe album Lemonade. Na het luisteren van de nummers kun je maar één conclusie trekken: Jay Z heeft zijn vrouw bedrogen. Meerdere nummers gaan over de affaires die Jay Z gehad zou hebben. In het nummer Sorry zingt Beyoncé: “Hij kan beter Becky met de mooie haren bellen.”

Becky verwijst naar Rachel Roy, de vermeende minnares van Jay Z. Dat lijkt Rachel zelf te hebben bevestigd! Enkele minuten nadat het album uitkwam, plaatste de ontwerpster een verdacht bericht op Instagram. Ze plaatste een foto met de tekst: “Mooi haar, maakt me niets uit. We zullen het goede licht voor onze selfies gebruiken, of voor onze eigen waarheid. Altijd. Leef in het licht. Geen drama queens.”

Rachel heeft de post inmiddels verwijderd, maar de screenshots zijn al gemaakt. De minnares is het gesprek van de dag en krijgt een stortvloed met negatieve reacties over zich heen. Rachel reageert op Twitter op de haatreacties: “Ik respecteer liefde, huwelijken, familie en kracht. Wat niet getolereerd zou moeten worden door iemand, is hoe dan ook pesten, welke vorm dan ook.”


Lees ook: 11 celebs die Beyoncé de hemel in prijzen

Laatste nieuws