Hugh Jackman stopt

Als we Hugh Jackman zijn Instagramaccount mogen geloven, zal dit de laatste keer zijn dat hij in de rol van Wolverine kr...

Als we Hugh Jackman zijn Instagramaccount mogen geloven, zal dit de laatste keer zijn dat hij in de rol van Wolverine kruipt. De 46-jarige acteur postte namelijk het volgende op Instagram:

WOLVERINE …ONE LAST TIME. HJ

Een foto die is geplaatst door Hugh Jackman (@thehughjackman) op

Waarschijnlijk zal de acteur met ‘de laatste keer’ doelen op deel twee van de film The Wolverine. Hugh speelde in maar liefst zeven films het personage Wolverine, een superheld met klauwen. Fan of geen fan van de X-men films, we zullen onderstaande plaatjes van Hugh allemaal missen. Vooral vanwege zijn looks (lees: prachtlijf) uiteraard…

Hugh Jackman - stopt - Wolverine Hugh Jackman als The Wolverine © Getty Images

Hugh Jackman - stopt - Wolverine Dat lijf… © Hollandse Hoogte

Ook actrice Jennifer Lawrence (24) kondigde eerder al aan dat ze stopt met de X-men films. Ze zal voor het laatste verschijnen in de nieuwe film X-Men: Apocalypse. Jennifer speelde de rol van Mystique, een vrouw met een blauwe huid.

Hugh Jackman - stopt - Wolverine Jennifer Lawrence in X-men © Getty Images

Eerlijk is eerlijk: we zien Hugh graag in zijn rol als Wolverine, maar Jennifer zien we toch liever als haar mooie zelf. Of aan de zijde van Bradley <3 (koppelalert?)

Hugh Jackman - stopt - Wolverine Ook Jennifer Lawrence stopt met X-men © Hollandse Hoogte

Laatste nieuws