Gossip Round-Up: het beste nieuws van afgelopen week

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega’s van 'Story'...

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega’s van ‘Story’. Maar wat was nu echt het belangrijkste nieuws in Holly- en Hillywood? We zetten het in deze Gossip Round-Up voor je op een rijtje.

Christie haalt uit naar Rafaels moeder

Oh, oh, Christie Bokma heeft blijkbaar nooit geleerd dat je af en toe beter je mond kunt houden. Ook deze week haalde ze de headlines: deze keer door over Rafaels moeder Lolita te praten. Grote kans dat dit nieuws bij hem in het verkeerde keelgat schiet… Lees hier alle details.

Patricia Paay deelt pikante foto

In ander BN’er-nieuws: Patricia Paay ‘schokte’ Nederland door een pikante foto van zichzelf op Instagram te plaatsen. De foto veroorzaakte nogal wat opschudding – blijkbaar doen we allemaal alsof we haar Playboy-cover niet hebben gezien. Oordeel zelf.

Patricia Paay deelt pikante foto © Hollandse Hoogte

Topmodel Marloes Horst weer vrijgezel

Op dit moment is niet alleen Adriana Lima een felbegeerde vrijgezel, ook haar collega topmodel Marloes Horst gaat weer als  single door het leven. De knappe Alex Pettyfer is niet langer meer haar vriend. Wil je weten waarom? Dat lees je hier.

Gwen Stefani vroeg Blake Shelton ten huwelijk

Volgens bronnen zijn Gwen Stefani en Blake Shelton verloofd! Niet Blake ging op één knie, maar Gwen was degene die hem ten huwelijk vroeg. Gwen schijnt helemaal blij te zijn dat ze een man als Blake in haar leven heeft en is helemaal klaar voor de volgende stap: een huwelijk. Hoe leuk?!

Gwyneth Paltrow en Chris Martin zijn gescheiden

De ‘vriendschappelijke’ scheiding tussen Gwyneth Paltrow en Chris Martin is rond. Samen delen ze de voogdij over Apple (11) en Moses (9) en ook hun bezittingen zijn eerlijk verdeeld. Met de nadruk op eerlijk. Goed om te horen dat er eindelijk eens geen nasty break-up in Hollywood is!

Gwyneth Paltrow vergezelt acteur © Getty Images

Lees hier de Gossip Round-up van vorige week.

Laatste nieuws