Gorgeous Blake Lively straalt op deze foto mét babybuikje

Wat ziet Blake Lively er stunning uit op deze foto's. Wij waren altijd al fan van de actrice, maar sinds Blake zwanger i...

Wat ziet Blake Lively er stunning uit op deze foto’s. Wij waren altijd al fan van de actrice, maar sinds Blake zwanger is, straalt ze nóg meer. Bij een photocall voor de nieuwe Woody Allen film tijdens het Cannes Film Festival steelt Blake de show in een prachtige rode jumpsuit.

En spotten wij daar een mini babybuikje? Blake Lively en hubby Ryan Reynolds verwachten hun tweede kindje en het kleine buikje is een klein beetje te zien in deze drop dead gorgeous jumpsuit van het modehuis Juan Carlos Obando. Deze designer is nog niet heel bekend, maar wél upcoming. Celebrity’s als Cate Blanchett, Kylie Minogue en Kim Kardashian werden al eerder in zijn ontwerpen gespot.

De jumpsuit met wijde pijpen, spaghettibandjes, diep decolleté, zwierige lint om de nek combineert ze met metallic schoentjes, een subtiel kettinkje en als finishing touches haar babybuikje en stralende glimlach.

Blake Lively © Anthony Harvey/FilmMagic

Lees ook:

Laatste nieuws