Fobieën van de celebs

Fobieën van de celebs. We zijn eigenlijk allemaal wel ergens bang voor, en daar durven we niet altijd voor uit te komen....

Fobieën van de celebs. We zijn eigenlijk allemaal wel ergens bang voor, en daar durven we niet altijd voor uit te komen. Dit zijn overigens vaak wel de beste verhalen voor bij de borrel. Benieuwd welke acteur er bang is voor draaideuren? Beau Monde zocht het uit.

Taylor Swift

Toen de zangeres te gast was bij ‘The Ellen Show’ gaf ze toe dat ze enorm bang is voor zee-egels. Tay is geen waterrat dus.

Johnny Depp

Deze acteur is als de dood voor clowns (coulrophobia). “Het komt door die geschminkte gezichten en die nep glimlach.” Toch confronteert hij zijn angsten wel. Zijn huis hangt namelijk vol met posters, schilderijen en afbeeldingen van clowns in de hoop dat hij zo beschermd zal zijn tegen het kwaad.

Fobieen van de celebs © Getty Images

Matthew McConaughey

Daar is ie dan. De draaideur. Deze acteur wordt dus doodsbenauwd van draaideuren, daarnaast heeft hij ook een hekel aan tunnels. Beetje bizar, die Matthew.

Fobieen van de celebs © Getty Images

Orlando Bloom

Handsome Orlando is erg bang voor… varkens. We snappen dat je niet met ze in modder wilt rollen, maar om nu gillend gek te worden als je een varken ziet…

Fobieen van de celebs © Getty Images

Tyra Banks

Nog meer dieren-angst! Tyra is doodsbenauwd voor dolfijnen. We maken haar dus niet blij met een dagje Dolfinarium als ze in Nederland is, bummer.

Fobieen van de celebs © Getty Images

Channing Tatum

Channing is doodsbenauwd voor porseleinen poppen. Eén ding wat je dan zeker niet moet doen is op de bank gaan bij Ellen DeGeneres.

Oprah Winfrey

Oprah zal nooit een kauwgompje nemen, ze heeft hier namelijk een fobie voor, chiclophobia. Volgens Oprah komt dat doordat ze haar gebruikte kauwgom vroeger in de keukenkast bewaarde, om deze vervolgens opnieuw te kauwen. Iewl!

Fobieen van de celebs © Getty Images

Megan Fox

Dit is wel een hele aparte fobie. We weten niet hoe Megan het voor elkaar krijgt, maar de sexy Megan is dus als de dood voor droog papier. Hoe doet ze dat als actrice? Maakt ze de scripts eerst nat? We zijn benieuwd. Verder heeft ze ook last van smetvrees.

Fobieen van de celebs © Getty Images

David Beckham

Deze voetballer MOET orde hebben. Alles moet gesorteerd zijn: op kleur, grootte, nummer, hoeveelheid, etc. “Ik moet alles in een rechte lijn hebben, of alles moet in duo’s zijn. Ik stop mijn blikjes Pepsi in de koelkast en als er één te veel is, stop ik hem in een ander keukenkastje. Als ik in een hotel verblijf,  kan ik pas relaxen wanneer ik alle brochures en boeken in een lade heb gelegd.” 

Fobieen van de celebs © Getty Images

Laatste nieuws