Ferry openhartig over verslaving

Ferry openhartig over verslaving. Acteur Ferry Doedens vertelde gisterenavond in het programma Van der Vorst ziet Sterre...

Ferry openhartig over verslaving. Acteur Ferry Doedens vertelde gisterenavond in het programma Van der Vorst ziet Sterren over zijn ontslag, verslaving en afkickproces. Ferry is vooral bekend door de rol van Lucas Sanders in de soap Goede tijden, slechte tijden. In juli werd echter bekend dat de acteur ontslagen was uit de serie en bekende hij dat hij een drugsprobleem had.

Nederland in shock

We waren allemaal in shock toen we dit nieuws hoorden, maar gelukkig lijkt het nu beter te gaan met Ferry. Zo vertelde hij aan Peter van der Vorst dat hij in een afkickkliniek zat in Thailand voor zijn cocaïneverslaving en nu inmiddels drie maanden clean is. Ferry is opgelucht dat hij zijn verhaal heeft gedaan:

De acteur blijft niet bij de pakken neerzitten. Hij is op dit moment weer druk bezig om zijn leven op te pakken. En ook al zijn we nog steeds een beetje verdrietig dat Lucas zal verdwijnen uit GTST, we zijn blij dat het weer goed gaat met Ferry.  

Laatste nieuws