Exclusieve beelden van de eerste ontmoeting tussen Estavana en Sylvie

Wat leuk dat het zo goed klikt tussen Estavana Polman en Damián. In bovenstaande video zien we hoe Damián Rafael van der...

Wat leuk dat het zo goed klikt tussen Estavana Polman en Damián. In bovenstaande video zien we hoe Damián Rafael van der Vaarts nieuwe vriendin lief omhelst, zo vertrouwd! En zo gaat het ook tussen Estavana en Sylvie. Prachtige beelden.

En ook tussen Sylvie Meis en Estavana lijkt alles goed te gaan. Sterker nog: de twee omhelzen elkaar hartelijk als ze elkaar ‘voor het eerst’ ontmoeten, zo blijkt uit deze beelden van Shownieuws. Begin maart sprak Shownieuws al uitgebreid met Sylvie en daarin gaf de presentatrice aan dat ze erg blij is voor Rafael dat hij weer gelukkig is in de liefde. “Dat meen ik serieus: Ik ben ontzettend blij voor Rafael en voor zijn nieuwe vriendin… Hij is mijn familie.”

Exclusieve beelden van de eerste ontmoeting tussen Estavana en Sylvie © Hollandse Hoogte

Rafael, Estavana en Sylvie waren 28 mei bij elkaar om de tiende verjaardag van Sylvie en Rafaels zoon Damián te vieren, zowel in het echt, als op Instagram. Zo schreef Sylvie: “De mooiste dag uit mijn leven was de dag dat jij geboren werd. Gefeliciteerd mijn lieveling!”

Happiest day of my life was the day you were born … #happybirthday my sweet darling! #10yearsold #whataguy ????? #proudmommy

Een foto die is geplaatst door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Lees ook:

Laatste nieuws