Ex-verloofde Johnny de Mol doet boekje open over de breuk

Even leek het erop dat Johnny de Mol ? beter bekend als de eeuwige vrijgezel ? getemd was. Hij had trouwplannen met Shim...

Even leek het erop dat Johnny de Mol ? beter bekend als de eeuwige vrijgezel ? getemd was. Hij had trouwplannen met Shima Kaes en riep tegen iedereen dat hij klaar was voor huisje, boompje, beestje. Helaas mocht het niet zo zijn en verbraken Johnny en Shima hun verloving. Shima doet nu voor het eerst haar verhaal. 

Vorig jaar april werd bekend dat Johnny en Shima van plan waren om in het huwelijksbootje te stappen. De presentator riep al langer dat hij er klaar voor was om te settelen. Óók tegen Shima. Maar een maand later verbraken de twee hun verloving. Volgens Shima ligt dat vooral aan hem. “Ik begon te merken dat hij er niet klaar voor was, terwijl hij telkens bleef roepen van wel,” zegt Shima in een interview met Grazia.

De verloving was geen overhaaste beslissing. “We hadden serieuze trouwplannen, maar helaas mocht het niet zo zijn”, blikt Shima terug. “Toen Johnny mij ten huwelijk vroeg ben ik ervoor gegaan, omdat ik er op dat moment in geloofde, in hem geloofde.” Johnny’s ex-verloofde vertelt hoe verliefd ze op hem was. “Voor het eerst heb ik mezelf helemaal gegeven aan een man. Dat was nog nooit eerder gebeurd. Dan ga je zo’n grote liefde ook niet zomaar opgeven om een paar schoonheidsfoutjes, zeker niet als je ziet dat de wil er is om het juiste te doen.”

Die breuk verliep volgens Shima ‘niet op een heel chique manier’. De twee hebben tot op de dag van vandaag geen contact. Op de geruchten dat iemand is vreemdgegaan heeft Shima het volgende te zeggen: “Als je doelt op of ík ben vreemdgegaan, want deze speculatie ging ook rond: nee! Als er iemand trouw en loyaal is, ben ik het wel.”

Ook leuk om te lezen: tien feiten over celebs die je nog niet wist

Laatste nieuws