Dit zegt Drew Barrymore over haar scheiding

Triest nieuws: actrice Drew Barrymore (41) en haar man Will Kopelman (38) hebben aan People Magazine bevestigd dat ze ga...

Triest nieuws: actrice Drew Barrymore (41) en haar man Will Kopelman (38) hebben aan People Magazine bevestigd dat ze gaan scheiden. Het koppel was drie jaar getrouwd. 

De twee zijn al een tijdje uit elkaar, maar gaan nu toch officieel scheiden. Drew en Will hebben twee dochters samen: Olive (3) en Frankie (1), die volgens de officiële verklaring aan ‘People’ hun beider prioriteit blijven, ondanks de scheiding:

Helaas gaat ons gezin legaal uit elkaar, maar dat neemt niet weg dat we nog steeds een gezin vormen. Het leven gaat door, ook al doet ons huwelijk dat niet. Onze kinderen zijn ons universum, en blijven altijd onze prioriteit.

Derde scheiding

Will was de derde man waarmee Drew trouwde en nu dus ook de derde van wie ze zal scheiden. Op haar negentiende trouwde de actrice voor het eerst, met barkeeper Jeremy Thomas. Na twee maanden waren de twee alweer uit elkaar. Haar tweede huwelijk was in 2001 met komiek Tom Green. Ook met hem hield het huwelijk maar een jaar stand.

De actrice liet drie dagen geleden nog de namen van haar kinderen tatoeëren op haar arm.

Fan van Drew? Lees dan ook dit:

Laatste nieuws