Dré Hazes doet boekje open over familieruzie

Dré Hazes doet boekje open over familieruzie. De ruzie tussen Dré en zijn moeder en zus is heftiger dan we dachten. Pete...

Dré Hazes doet boekje open over familieruzie. De ruzie tussen Dré en zijn moeder en zus is heftiger dan we dachten. Peter van der Vorst zoekt hem en zijn 16 jaar oudere Monique op. In ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ praat de zanger voor het eerst openhartig over de verbroken band.

Waar het echt is misgegaan weet hij niet. “Ik kan niet vertellen waar het fout is gegaan, natuurlijk heeft het te maken met Monique. Zij is nu de belangrijkste persoon in mijn leven. Mijn moeder had daar ook kunnen staan, het had een gedeelde plek kunnen zijn.” 

Dré en Moniek zijn aan het verhuizen. Nu woont Dré nog tijdelijk bij zijn zus, maar zelfs daar zien ze elkaar niet. “Als we elkaar zien, draaien we ons gezicht weg.” Het kost de zanger veel moeite. “Ik heb heel veel geprobeerd, ik heb er echt om gehuild en ik denk mijn moeder en zus ook. Maar op dit moment wil ik me focussen op de dingen die me positieve energie geven en mensen om me heen hebben die een positieve vibe geven. Momenteel zijn mijn moeder en zus dit niet.”

Of het nog goed komt is niet te zeggen. “Ik ben niet iemand die lang boos blijft. Als we op een dag aan tafel gaan en het wordt uitgesproken, dan wordt het uitgesproken. Op dit moment weet ik gewoon dat mijn moeder daar nog niet klaar voor is, dus dan heb ik daar vrede mee.”

Bekijk de complete uitzending hier.

Nieuwe naam voor Dré?

Op zijn Facebook heeft hij Dré Hazes zijn naam gewijzigd van André Hazes Jr naar Andrew Hayzes. Vanwege de familievete of stille hoop op een internationale carrière? Guess again. Dré wilde gewoon zijn persoonlijke Facebook en fanpage uit elkaar te houden. Het is ook zo verwarrend allemaal…

Laatste nieuws