Dit is de reden waarom Yolanthe tóch foto’s van Xess Xava deelt

Wesley en Yolanthe hadden zich van tevoren voorgenomen om geen foto's van hun baby op social media te zetten. Maar de al...

Wesley en Yolanthe hadden zich van tevoren voorgenomen om geen foto’s van hun baby op social media te zetten. Maar de als je op Wesley en Yolanthe’s Instagramaccounts kijkt dan ontkom je er niet aan: de kersverse ouders zijn dol op Xess Xava.

“In eerste instantie, nog tijdens mijn zwangerschap, hadden we besloten om hem privé en dus voor ‘onszelf’ te houden”, schrijft Yolanthe in haar column in Grazia. Maar Wesley en Yolanthe zijn overduidelijk van gedachten veranderd. De ouders hebben daar een heel goede reden voor.

Wesley en Yolanthe zijn natuurlijk apetrots op hun prachtige kindje, maar dat is niet de belangrijkste reden om Xess Xava aan de wereld te tonen.”Het is beter om Xess zelf met? de wereld te delen. Dat haalt de spanning eraf, want hoe hysterischer je doet met je kind, hoe meer het een ding lijkt te worden. Dus nu plaatsen we eens in de zoveel tijd een leuke foto of filmpje op social media. Mensen reageren er ontzettend lief op”, aldus de voetbalvrouw.

Yo legt uit dat het in Nederland veel netter is geregeld dan in Turkije, wat kinderen betreft. “Zolang je je kind zelf niet in beeld brengt, mag zijn ?of haar gezicht ook niet herkenbaar in beeld worden gebracht in de media. Maar in Turkije gelden andere regels.” De ouders hebben besloten om Xess Xava zelf aan de wereld te tonen, op paparazzi voor te zijn.

Lees ook: Xess Xava zet eerste stapjes (VIDEO)

Laatste nieuws