Deze celebrity is uitgeroepen tot de best geklede vrouw

De gemiddelde Nederlander trekt misschien een joggingbroek aan als er een lange vlucht voor de boeg staat, maar celebrit...

De gemiddelde Nederlander trekt misschien een joggingbroek aan als er een lange vlucht voor de boeg staat, maar celebrity’s moeten daar niet aan denken. Zij reizen in stijl, of het nu comfortabel is of niet. Maar wie is de best geklede globetrotter van nu?

Laat het maar aan topstylist Elizabeth Salzman over om iemand te nomineren tot de beste geklede traveller. Ze kleedt onder andere celebs als Uma Thurman en Gwyneth Paltrow dus ze weet wel het één en ander over stijl en kleding. Samen met British Airways sloeg ze de handen ineen om de trendsetters van nu te eren. Volgens hen zorgen de volgende celebrity’s voor serieuze wardrobe envy, want zelfs als ze het vliegtuig instappen zien ze er stijlvol uit.

Maar wie is de best geklede vrouw? Dit is de top 10:

  1. Victoria Beckham
  2. Amal Clooney
  3. Kendall Jenner
  4. Angelina Jolie
  5. Gwen Stefani
  6. Charlize Theron
  7. Taylor Swift
  8. Marion Cotillard
  9. Lupita Nyong’O
  10. Heidi Klum

Hoe verrassend, Victoria Beckham is uitgeroepen tot de best geklede vrouw! Eerlijk is eerlijk, de modeontwerpster verdient die plek natuurlijk als geen ander, al is het maar omdat ze keer op keer haar torenhoge stiletto’s uit de kast trekt.

Victoria Beckham krijgt het telkens weer voor elkaar als ze gaat vliegen, heel indrukwekkend. Er zit vaak een mannelijk element in haar reisoutfit, het is chic en verfijnd maar ook klassiek en comfortabel.

 

Shop de stijl van Victoria Beckham:

 

Meer nieuws:

Laatste nieuws