Charlie Sheen bevestigt: “Ik ben HIV positief”

Heel Hollywood was ermee bezig: welke bekende Hollywood acteur hoorde nu bij het heftige gerucht dat 'één van de bekends...

Heel Hollywood was ermee bezig: welke bekende Hollywood acteur hoorde nu bij het heftige gerucht dat ‘één van de bekendste Hollywoodsterren HIV zou hebben’. Wie dit zou zijn, wist nog niemand, maar de roddelpers en celebrity watchers draaide overuren. De eerste berichten dat de acteur om wie dit zou gaan Charlie Sheen was, kwamen al eerder naar buiten. En gister kwam de bevestiging: Charlie Sheen heeft tijdens het Amerikaanse tv-programma Today bevestigd: “Ik ben HIV positief.”

Charlie Sheen bevestigt: “Ik ben HIV positief”

Gister besloot de 50-jarige acteur duidelijkheid te scheppen.

Ik wil nu mijn eigen verhaal vertellen. Er doen zoveel verhalen en onwaarheden de ronde en helaas konden die niet minder waar zijn… Vier jaar geleden kreeg ik de diagnose. Het begon met misselijkheid en andere heftige symptomen… Ik dacht dat ik een hersentumor had, dat het over was.

Het bleek dus om HIV te gaan. Charlie het dit aan mensen verteld die hij dacht te kunnen vertrouwen. Helaas lekte zijn verhaal toch eerder uit dan dat Sheen wilde: “Zij hebben me verraden.”

De acteur zou volgens de geruchten prostituees, bekende collega’s en meerdere mensen in de porno-industrie besmet hebben. Zelf ontkracht hij dit:

Het is onmogelijk dat ik het aan iemand anders heb gegeven… Ik ben er tegen partners altijd eerlijk over geweest.

Charlie Sheen geeft toe: ik heb HIV

Wanneer kwam Charlie erachter?

 

Heeft Charlie (on)bewust het virus verspreid?

Laatste nieuws