Caitlyn Jenner update

Caitlyn Jenner is zo veel in het nieuws de laatste tijd, we kunnen wel blijven schrijven over deze vrouw. Een Caitlyn Je...

Caitlyn Jenner is zo veel in het nieuws de laatste tijd, we kunnen wel blijven schrijven over deze vrouw. Een Caitlyn Jenner update.

Caitlyn poseert met transvrouwen

Twee dagen geleden poseerde Caitlyn met andere transvrouwen. Caitlyn kreeg veel steun van deze vriendinnen. Mooi kiekje.

Learn from those who have walked the path before you. #TransIsBeautiful #LivingOurTruth #JustTheBeginning

Een foto die is geplaatst door Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) op

Esther Jenner accepteert Caitlyn

De moeder van Caitlyn, Esther Jenner (89), weigerde in eerste instantie om Bruce bij haar nieuwe naam te noemen. Ze dacht dat haar geslachtsverandering vooral te maken had met aandacht en geld. Auch… Gelukkig ziet de vrouw nu in dat Caitlyn gelukkiger is zo en heeft ze haar keuze volledig geaccepteerd.

Caitlyn Jenner - update - Esther Jenner Esther Jenner © Hollandse Hoogte

Caitlyn mag medaille houden

In Amerika werd er door een aantal mensen een petitie gestart. Bruce Jenner werd namelijk Olympisch kampioen tienkamp in 1976. Maar nu Caitlyn zegt dat zij zich altijd een vrouw heeft gevoeld, vinden die mensen dat zij haar medaille terug moet inleveren. Een vrouw kan namelijk niet deelnemen aan een mannenonderdeel. Het Internationaal Olympisch Comité heeft echter besloten dat Caitlyn toch haar medaille mag houden, omdat ze die won toen ze nog een man was.

Caitlyn Jenner - update - Bruce Jenner - Olympisch kampioen Bruce Jenner was Olympisch kampioen © Hollandse Hoogte

Caitlyn aangeklaagd

Caitlyn is opnieuw aangeklaagd voor een dodelijk ongeluk dat ze in februari veroorzaakte. De stiefkinderen van de overleden vrouw eisten eerder al een schadevergoeding. Nu is er nog een bestuurder die betrokken was bij het ongeluk en ook een vergoeding eist. Caitlyn veroorzaakte de kettingbotsing maar werd niet vervolgd omdat ze niet gedronken had en niet zat te bellen.

Caitlyn Jenner - update Caitlyn, Caitlyn… © Hollandse Hoogte

Wij zijn benieuwd wat we nog allemaal te horen gaan krijgen over Caitlyn. En dan is haar documentaire nog niet eens uit…  

Laatste nieuws