Blake: ‘Ryan ruikt naar poep’

Actrice Blake Lively (27) is veel in het nieuws de laatste tijd. Gisteren verscheen ze nog op de rode loper, samen met M...

Actrice Blake Lively (27) is veel in het nieuws de laatste tijd. Gisteren verscheen ze nog op de rode loper, samen met Michiel Huisman, tijdens de promotietour van de film The Age of Adaline (lees het hier). En vorige week grapte ze nog over haar tepels (gemist? Lees het hier). Het einde van de serie Gossip Girl betekende dus niet het einde van Blake Lively’s succesvolle carrière. Gelukkig maar, want Beau Monde is fan van deze mooie, grappige en sympathieke actrice. Gisteren was ze nog te gast in de talkshow Live! with Kelly and Michael en vertelde ze onder andere over haar pasgeboren dochtertje James Reynolds. Zonder schaamte en met een flinke dosis humor praat Blake over het veranderen van haar lichaam na de zwangerschap, het verschonen van luiers en de vaderrol van haar man Ryan Reynolds. Blake:

Ryan ruikt naar poep.

Ondanks dat de actrice naar eigen zeggen maar twee uur had geslapen, zag ze er zoals altijd stralend uit. Op haar Instagram account is te zien dat haar slaapgebrek niet aan de baby lag, maar aan een juwelenparty met een goede vriendin. De twee liggen samen op bed in een jumpsuit met tropische print, hetzelfde jumpsuit dat Blake ook draagt tijdens het interview. We like it. 

Bekijk het volledige interview met Blake Lively hierboven.

Laatste nieuws