Blake Lively stopt met website Preserve

Blake Lively stopt met website Preserve. Iets meer dan een jaar geleden lanceerde de actrice deze eigen website. Ze maak...

Blake Lively stopt met website Preserve. Iets meer dan een jaar geleden lanceerde de actrice deze eigen website. Ze maakte een knallend debuut in Vogue, maar het mocht niet baten.

De website was bedoeld om makers in contact te brengen met gebruikers. Er stond dan ook van alles op, ook de luiertas die Blake een paar maanden geleden ontworpen heeft. In een interview vertelt ze waarom de site het niet gered heeft:


Een enge beslissing lijkt het ons inderdaad. Dit was toch de plek waar ze voor het eerst aankondigde zwanger te zijn en toch een beetje haar virtuele kindje.

Ik had nooit verwacht de moed te hebben de website stop te zetten. Maar het was gewoon niet zo betekenisvol als ik had gehoopt dat het zou worden. Het is dan ook beter voor mijn team en mezelf om hier niet mee door te gaan. We willen werken aan een product waar we trots op zijn en waar we energie van krijgen. Dat is Preserve nu niet.

…who hid a candid camera in my room?!! #IWISHmyBrowsLookedThatGood

Een foto die is geplaatst door Blake Lively (@blakelively) op

Laatste nieuws