Binnenkijken bij de nieuwe miljoenenvilla van Adele

Adele vertoeft op dit moment in ons kikkerlandje, maar als ze niet moet optreden dan is ze te vinden in haar stulpje in...

Adele vertoeft op dit moment in ons kikkerlandje, maar als ze niet moet optreden dan is ze te vinden in haar stulpje in Engeland. Óf sinds kort in haar nieuwe miljoenenvilla in Beverly Hills. De superster heeft vorige maand het koopcontract getekend.

Adele is één van de grootste zangeressen van dit moment. Voor haar werk moet ze veel in Amerika zijn, logisch dus dat ze er een huis heeft gekocht. Volgens TMZ moet Adele nog verhuizen, maar is ze van plan om er veel te verblijven.

Het is in ieder geval goed vertoeven in Adele’s nieuwe stekkie, het huis telt vier slaapkamers, zes badkamers, een keuken en verschillende woonkamers. Daarnaast heeft het een grote tuin, mét zwembad. De zangeres bevindt zich in ieder geval in goed gezelschap, ze kan op de koffie bij Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston en Cameron Diaz. De superster heeft 8,5 miljoen euro neergeteld voor de villa.

Lees ook: binnenkijken bij Adele’s gigantische huis in Engeland

Laatste nieuws