Babette van Veen terug in GTST

Babette van Veen terug in GTST? Ja, het is echt zo! BabettesĀ personage Linda Dekker maakt op maandag 29 juni haar comeba...

Babette van Veen terug in GTST? Ja, het is echt zo! BabettesĀ personage Linda Dekker maakt op maandag 29 juni haar comeback in de populaire RTL 4-serie.Ā Ruim 25 jaar geleden stapte de actrice de serie binnen, nu pakt zij de rol met heel veel plezier weer op. Zo vertelt ze:

Soap was, is en blijft mijn eerste grote liefde!

Het verhaal

Na een bewogen leven te hebben geleid in Canada, besluit Linda Dekker met haar puberzoon Rover Dekker (gespeeld door Buddy Vedder) naar Meerdijk terug te keren. In Canada leidde zij een rijk en gemakkelijk leven. Toch kreeg de familie de nodige problemen waardoor Linda, inmiddels gescheiden, met haar zoon een nieuw bestaan moet opbouwen. Een aantal Meerdijkers zal raar opkijken van haar terugkeer.

Babette van Veen - GTST - terug - comeback Babette van Veen Ā© Hollandse Hoogte

Over Babette van Veen

Babette van Veen (47) studeerde in Antwerpen aan de toneelopleiding Studio Herman Teirlink, waarna ze een rol kreeg in de musical Tarzan en in twee speelfilms Brylcream Boulevard en Blueberry Hill. Al snel kwam het aanbod om in GTST een grote rol te spelen.Ā Dit najaar staat de actrice in het theater met de muziekvoorstelling Hartenvrouw.

Babette van Veen - GTST - terug - comeback Babette van Veen Ā© Hollandse Hoogte

Wij zijn erg benieuwd naar Linda’s comeback. Ga jij kijken?

Laatste nieuws