Autistisch meisje interviewt Channing Tatum en het is zó briljant

Channing Tatum heeft een goed lichaam, is enorm grappig en gaat geen uitdaging uit de weg. Daarom is hij een droomman vo...

Channing Tatum heeft een goed lichaam, is enorm grappig en gaat geen uitdaging uit de weg. Daarom is hij een droomman voor veel vrouwen. De 21-jarige Carly Fleischmann, die toevallig autistisch is, heeft de hunk geïnterviewd. En dat leverde veel onthullingen op!

“Hij was een stripper, een politieagent, een geheim agent, een journalist, een vriendje voor velen en binnenkort zal hij zijn vrouw dumpen voor mij.” Zo introduceerde Carly haar beroemde gast. Niet iedereen zou dit kunnen waarderen, maar Channing moest er heel hard om lachen. Dat maakt de acteur zo leuk!

Het interview ging iets anders dan normaal, Carly kan namelijk niet praten. Het meisje heeft leren communiceren met behulp van een computer. Dat het autistische meisje een goed gevoel voor humor heeft, komt goed naar voren in het bijzondere gesprek. Ze neemt geen blad voor de mond en vraagt zelfs of Channing een autistisch meisje zou daten. “Als ik toestemming van mijn vrouw krijg wel,” antwoordde hij.

Geen onderwerp wordt overgeslagen in het interview. Carly vraagt naar Channings jeugd, zijn huwelijk met Jenna Dewan-Tatum, met welke acteur hij nog wil samenwerken en met welke president hij nog wel eens een borrel wil doen. Niet verkeerd voor je eerste celebrity interview!

Lees ook: Channing Tatums nieuwe coupe of bekijk zijn lip sync battle als Beyoncé 😉

Laatste nieuws