Amber Heard: ‘Ik ben meermaals mishandeld door Johnny Depp’

Jeetje, deze zagen we niet aankomen. Een paar dagen geleden kwam de geruchtenmolen op gang: Johnny Depp en Amber Heard g...

Jeetje, deze zagen we niet aankomen. Een paar dagen geleden kwam de geruchtenmolen op gang: Johnny Depp en Amber Heard gaan scheiden. Het lijkt allemaal heel plots, maar nu wordt er veel duidelijk. Amber zou gister een contractverbod bij de rechter in Los Angeles hebben aangevraagd. Zij beweert ‘meermaals mishandeld te zijn door Johnny Depp’.

In short, Amber Heard beschuldigt Johnny Depp van huiselijk geweld. Alsof een scheiding na 15 maanden nog niet ingewikkeld genoeg is. Volgens TMZ verscheen Amber vrijdag met haar advocaat Samantha Spector in de rechtbank. Ze liet daarbij verscheidene foto’s van verwondingen zien en wilde de rechter ervan overtuigen dat Johnny losse handjes had. TMZ claimt een van deze foto’s ontvangen te hebben. Daarop zien we Amber Heard met een blauw rechteroog. Deze foto zou afgelopen zaterdag gemaakt zijn, als bewijs dat Johnny losse handjes zou hebben. In ruil voor geld zou Johnny haar gevraagd hebben haar mond hierover te houden. Maar Amber liet zich de mond blijkbaar niet snoeren en vroeg direct een scheiding aan. En alsof dat niet genoeg is: ook meteen een contactverbod. De timing is wel een beetje apart, want Johnny is sinds woensdag de stad uit om zijn nieuwe film ‘Alice Through The Looking Glass’ te promoten. In de rechtbank werd hij dan ook vertegenwoordigd door zijn advocate Laura Wasser.


Uit de rechtbankstukken blijkt dat Amber meteen een wensenlijstje m.b.t. de inboedel ingediend heeft, en dat zij tevens in hun woning wil blijven wonen. En de hondjes Pistol en Boo wil Amber ook houden. De vraag is of de rechtbank en Johnny hiermee instemmen.

Lees ook:

Laatste nieuws