5 celebrity’s die trouwden toen ze tiener waren

De gemiddelde vrouw denkt in haar twintiger jaren misschien aan een huwelijk, maar dat het er bij (Amerikaanse) celebrit...

De gemiddelde vrouw denkt in haar twintiger jaren misschien aan een huwelijk, maar dat het er bij (Amerikaanse) celebrity’s anders aan toe gaat, blijkt wel weer. Deze 5 celebs stapten namelijk al in het huwelijksbootje toen ze nog een tiener waren.

1. Drew Barrymore

Drew Barrymore is één van de bekendste celebrity’s die als tiener al trouwde. Op haar 16e was ze voor het eerst verloofd, toen voor een tweede keer, en een derde keer… Ze trouwde voordat ze 20 werd en twee maanden later scheidde ze alweer. Inmiddels is ze bezig aan haar derde scheiding.

Drew Barrymore en puppy's © Getty Images

2. Kim Kardashian

2000 was het jaar waarin Kim, slechts 19 jaar, trouwde met muziekproducer Damon Thomas. Drie jaar later had hij er genoeg van en gingen de twee uit elkaar. Hierna trouwde Kim nog met Kris Humphries en Kanye West.

Kim Kardashian Haar © Getty Images

3. Demi Moore

Geloof het of niet, maar Demi was nog maar 17 jaar oud toen ze ja zei tegen haar toenmalige partner Freddy Moore. Hij was destijds 30 en na een huwelijk van vijf jaar hielden de twee het voor gezien.

Beauty Startreatment © Rochelle Brodin/Getty Images

4. Olivia Wilde

Olivia Wilde was er met haar 19 jaar ook vroeg bij. Ze trouwde met de zoon van een Italiaanse prins – maar liefst een decennium ouder – en hoewel dat als een droom klinkt was het sprookje in 2011 toch echt voorbij.

Olivia Wilde krijgt veel kritiek © Getty Images

5. Solange Knowles

Solange Knowles, zusje van Beyoncé, dacht dat ze de ware had gevonden in haar liefde van de middelbare school. Daarom zei ze ‘ja’ op 17-jarige leeftijd en kregen ze hetzelfde jaar nog een zoon. Zoals je misschien wel weet is ze gescheiden en hertrouwd.

Solange Knowles - rode loper - look © Getty Images

Lees ook:

Laatste nieuws