10 dingen die je nog niet wist over Kate Winslet

 We love Kate Winslet! We hebben 10 feitjes op een rij gezet die jij vast nog niet wist over Kate: 1. Wist je dat Elizab...

 We love Kate Winslet! We hebben 10 feitjes op een rij gezet die jij vast nog niet wist over Kate:

1. Wist je dat Elizabeth Kate’s tweede naam is? Kate Elizabeth Winslet, geboren in Reading, Berkshire, Engeland.

2. Wist je dat Kate’s vader Roger en zusjes Beth en Anne ook allemaal in de showbizz zitten? Haar vader is Roger John Winslet, bekend van ‘Loved, Alone’ uit 2003, ‘Double Vision’ uit 1992 en ‘A Haunting Harmony’ uit 1993. Kate’s zusje Anne Winslet speelde ook in ‘Double Vision’, en daarnaast nog in ‘Red Rose’ uit 2004 en ‘The Cater Street Hangman uit 1998. En zusje Beth is bekend van ‘The Shadow Within’ uit 2007, ‘Bodywork’ uit 2001 en ‘Loved, Alone’, waar ze samen met haar vader een rol in had.

3. Wist je dat Kate haar acteer-debuut maakte toen ze 12 was? Ze speelde in een reclame voor cornflakes, Sugar Puffs cereal om precies te zijn, kijk maar:

4. Wist je dat ze 17 was toen ze in haar eerste film speelde? ‘Heavenly Creatures‘ heet de film en ze heeft er een Actress of the Year award voor ontvangen.

5. Wist je dat ze in de film ‘Titanic‘ de enige was die geen waterpak hoefde te dragen voor de opnames?

giphy (1)

6. Wist je dat Kate bijna de hoofdrol zou spelen in de film ‘Bridget Jones’s Diary‘? De regisseur vond haar uiteindelijk te jong en de hoofdrol ging naar Renee Zellweger.

7. Wist je dat Kate vegetarisch is?

8. Wist je dat Kate, van alle films waarin ze gespeeld heeft, het meest trots is op haar rol in ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind‘ uit 2004?

9. Wist je dat Kate in de film ‘The Holiday‘ voor het eerst sprak in haar échte Britse accent?

10. Wist je dat Kate Winslet héél goed bevriend is met Leonardo DiCaprio? Leo was degene die haar naar het altaar begeleidde toen Kate ging trouwen. Aawwwww.

giphy

Lees ook:

Laatste nieuws