slogan

Column Ella: The Lohan Lifestyle

::

Journaliste en society-watcher Ella Vermeulen becommentarieert de wereld van Hollywood en omstreken. Dit keer: haar zwak voor Lindsay Lohan.

Niet schrikken, maar Lindsay Lohan (31) is weer aan het werk. Min of meer. Voor zover haar leven het toestaat. Naast d’r acteerjob in de film ‘The shadow within’– ja ja, ze had zowaar weer eens een rol – werkt Lindz namelijk ook voortdurend aan zichzelf, bij voorkeur op exotische plekken. Met name kapitaalkrachtige oorden als Dubai blijken een bron van inspiratie te zijn. Met vele ‘kansen voor verbetering’, wat in LiLoLand staat voor ‘fillers en botox’. Voor wie meer wil weten: je kunt een abonnement nemen op haar ‘geheimen’, via Preemium.com.

Hoe langer ze meedraait, hoe groter mijn zwak voor Lindsay wordt. Ik heb, relzuchtig als ik ben, intens genoten van de fase waarin ze doordraaide als voormalige kindster. Laat me haar gloriejaren samenvatten: ruzie met iedereen maken, zo high worden dat ze niet eens merkte dat ze tussen de cactussen was gekukeld en vaak in de bak zitten wegens álles onder invloed. Wat haar ook overkwam, het was volgens Lohan nooit haar schuld. Heerlijke levensinstelling. Anyway, Lohan is sinds 2015 bezig aan haar eigen versie van ‘Eten, bidden, beminnen’, wat bij haar neerkomt op ‘Snuiven, dolen en innen’.

Voor geruchten dat ze haar lifestyle financiert als escorte/hostess is geen bewijs. Maar opmerkelijk is het wel dat ze – op zwart zaad, met een belastingschuld van 100.000 dollar en amper inkomsten – toch de wereld rondreist, in peperdure resorts vertoeft en als gast op luxe jachten meevaart. Moet ze helemaal zelf weten: ze ziet er best happy en in ieder geval gewassen en redelijk gezond uit.

Wat haar ook overkomt, het is volgens Lindsay nooit haar schuld. Heerlijke levensinstelling!

Haar internationale queeste op zoek naar Zingeving Light (het moet natuurlijk allemaal niet te ingewikkeld worden), leverde al een flirt op met de koran, bindi’s in India, een Grieks-Orthodox uitstapje en heel veel verheffende massages in Phuket, waar ze door een slang werd gebeten. Dat moest uiteraard onmiddellijk online, dus sprake van levensgevaar zal er niet zijn geweest. Hoewel LiLo ook na een beet van een Zwarte Mamba vermoedelijk eerst nog een Insta’tje zou plaatsen vóór ze het tegengif in zou nemen. Zoals ze zelf meldde: “Hoi! Ik leef nog. Ciao. Mijn sjamaan zei trouwens dat het geluk en positieve energie zal brengen. Zegen!” Een sjamaan, geweldig.

Veel valt er van Lindsay overigens niet te verwachten na haar rol als privédetective in ‘The shadow within’. Er is namelijk een nieuwe ‘liefde’ in haar leven, in de persoon van playboy Jeyong Ha. Wiens Instagram bestaat uit spannende auto’s, opzichtige outfits, exotische bestemmingen en zijn indrukwekkende spierballen (de miljardair wordt ook de Koreaanse Hulk genoemd). Hij zit goed in de gouden horloges, jets en penthouses, Lindsay verschijnt met contractuele regelmaat naast hem voor selfies, met het welwillende ennui van een professionele vriendin die intussen haar winstmarge berekent. Als die vrouw nog eens haar memoires gaat schrijven, voorzie ik een beststeller. De titel weet ik al: ‘A masterclass for golddiggers’.