slogan

Christina Curry en vriendin poseren naakt in L'HOMO

::

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, staat in de nieuwste editie van L'HOMO. Niet alleen, maar met haar vriendin Shenta Ignacio en het is een pikante fotoshoot geworden.

LEES OOK: Christina Curry: 'Ik dacht dat ik het niet verdiende om te bestaan'

Tijdens de shoot worden allebei de vrouwen, die inmiddels al weer een paar jaar samen zijn, geïnterviewd. Ze vertellen openhartig over hun coming-out, hun stijl en hun eigen lichaam. Zowel Christina als Shenta noemen hun relatie ware liefde. Christina viel voor Shenta's lach op Instagram. 'Onze eerste date duurde twaalf uur. Praten, zoenen, praten, zoenen. Shenta begrijpt mij', vertelde Christina in het blad.

Eeuwige liefde

Omdat het stel zeker weet dat ze hun toekomst samen door zullen brengen, denken ze er zelfs aan om samen kinderen te krijgen. De twee hebben in ieder geval al een tattoo gezet om hun liefde te vereeuwigen. 'Het universum heeft ons bij elkaar gebracht', vertelt Christina verliefd. Shenta volgt al snel met: 'Ware liefde bestaat.'

Ontdekking

Allebei de dames vallen niet altijd al op vrouwen. Christina ontdekte op haar 22e dat ze vrouwen leuker vond dan mannen. Bij Shenta ging het anders. 'Op kinderfoto's zie ik eruit als een pot. Ik speelde altijd met jongetjes en iedereen vroeg me of ik een jongen of een meisje was. Heel even dacht ik nog dat ik bi was, maar toen ik eenmaal werk van een vrouw maakte, wist ik het: Shen je bent harstikke gay.' Uiteindelijk zijn Christina en Shenta bij elkaar gekomen en nu hartstikke gelukkig samen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Christina Curry (@notsosadgrl) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Christina Curry (@notsosadgrl) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Shenta Ignacio (@shenta__) op

BRON: L'HOMO, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM