slogan

Zó krijg je je haar weer mooi glamorous blond of grijs (zonder gele gloed!)

::

Wij bij Beau Monde houden van haar. Of het nu bruin, rood, zwart, grijs of blond is, als het maar goed verzorgd is en het geen lelijke gloed heeft. Want - zoals we altijd zeggen - je weet maar nooit wie je tegenkomt. Bij blond of vergrijsd haar ontkom je echter soms niet aan gele gloed en dat is in het nieuwe jaar toch wel echt een no-no. Aanpakken die hap! 

Blond haar

De allerbelangrijkste stap: kies haarverzorging die bij je past. Als je blonde/grijze haren of het kleurresultaat van je haarkleuring/blondering te geel/oranje is geworden, kan de oorzaak liggen bij een te korte inwerktijd of dat er te weinig product werd gebruikt. Dan kun je het beste de Schwarzkopf Reflex-Silver Shampoo gebruiken. Het werkt zo: de shampoo neutraliseert een gele gloed of de gele kleur van het haar met het blauw pigment. En weg is het geel! En geloof ons- je haar knapt er van op. 

Tried and tested

Rosalie Töller (25) heeft geverfd blond haar en probeerde het product voor ons uit.

"Ik ergerde me altijd aan de gele gloed in mijn haar die vooral is te zien in zonlicht en nog lelijker is in TL-licht. Ik dacht eerst dat ik allerlei moeilijke kappersbehandelingen moest ondergaan om dit er uit te krijgen tot dat iemand me wees op Schwarzkopf Reflex-Silver Shampoo. Ik heb deze shampoo nu ruim vier weken gebruikt en ik zie dat niet alleen de gele gloed uit mijn haar is getrokken maar ook dat het m'n haar weer een stuk levendiger maakt. Heel relaxed, zo makkelijk. Ik had overigens ook begrepen dat 'ie door het blauwpigment ook de gele gloed in grijs haar neutraliseert en weer een stralende glans geeft - heb meteen een flesje voor mijn oma aangeschaft". 

Test samen met ons de Schwarzkopf Reflex-Silver Shampoo!

Wil jij je blonde of grijze hare ook weer levendig maken? Geef je dan op en wordt testpanel lid! Je krijgt dan de shampoo voor jouw haar thuisgestuurd om te proberen. Als bloginsider deel je de voortgang van je test als een blogger op social media. De beste resultaten worden op het blog geplaatst. Blog insiders kunnen trouwens ook een jaar lang een Silver-Reflex + een Schwarzkopf pakket winnen.  Klik hier om je aan te melden.