Make-up faves van Kendall Jenner

Na een geweldige opdracht voor Estée Lauders nieuwe mascara, vertelt Kendall Jenner over haar make-up looks. Laat je in...

0kendall

Na een geweldige opdracht voor Estée Lauders nieuwe mascara, vertelt Kendall Jenner over haar make-up looks. Laat je inspireren door haar tips, tricks en faves.

Waarom is de Little Black Primer jouw must-have item en hoe gebruik je het?
Ik ben altijd bezig geweest met mijn wimpers. Ik houd ervan om lekker veel mascara op te doen. Soms heb ik van die dagen dat ik niet al te veel make-up op wil, en dan is dit product perfect: het geeft een heerlijke boost, zonder een dikke laag achter te laten.

Van alle verschillende soorten mascara – voor lengte, volume of krul – wat vind jij het belangrijkst?
Ik vind volume het belangrijkst. Mijn wimpers hebben een mooie lengte, maar soms mis ik volume. Ik ben gek op de Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara. Toen ik in groep 8 zat, was lichtblauwe mascara superhip. Ik moést het dan ook gebruiken. Nu draag ik meestal zwarte mascara.

Wat is jouw go-to eye make-up look?
Dat hangt heel erg af van mijn outfit! Als ik sterk opgemaakte ogen heb, gebruik ik geen lippenstift. En als ik een knalkleur op mijn lippen draag, gebruik ik weinig oogmake-up. Mijn dagelijkse make-up is zo minimaal mogelijk. Ik gebruik foundation, bronzer, blush en mascara. Ik houd van simpele trucjes als het lichtelijk uitvegen van mijn eyeliner.

Wie is jouw beauty idool?
Ik heb er een twee! Angelina Jolie ziet er altijd belachelijk mooi uit, terwijl Rosie Huntington-Whiteley’s stijl elke dag tip top is.

Bekijk hier dé campagnevideo van Estée Lauder, met Kendall Jenner in de hoofdrol!

1

Laatste nieuws