Kate Moss ontwerpt opnieuw voor Topshop

Kate Moss gaat weer in zee met de Britse modeketen Topshop voor een nieuwe collectie. In 2010 maakte het topmodel na ee...

katemossss

Kate Moss gaat weer in zee met de Britse modeketen Topshop voor een nieuwe collectie. In 2010 maakte het topmodel na een aantal succesvolle collecties een einde aan de samenwerking, omdat ze meer tijd wilde spenderen aan haar gezin.

In 2007 ontwierp la Moss haar eerste collectie voor Topshop. Deze was zo populair, dat alle items binnen een paar minuten uitverkocht waren. Het model heeft in totaal 14 collecties voor de winkelketen ontworpen.

Inmiddels mist Kate het creatieve ontwerpproces te erg en daarom maakt ze een comeback in de modewereld als ontwerpster.

“De samenwerking met het Topshop-team is altijd fantastisch geweest, ik miste het hele proces. Nu we weer aan de slag gaan, voelt het als thuiskomen”, vertelt Moss aan de Engelse Grazia.

Haar nieuwe collectie zal naar verwachting in april 2014 in de winkels liggen. De nieuwe collectie zal bestaan uit 40 items, waaronder ready-to-wear kleding, accessoires en schoenen. De Nederlandse modeliefhebbers moeten nog even afwachten of de collectie ook te koop zal zijn in de shop-in-shop in de Bijenkorf.

Laatste nieuws