Carlijns Beautyblog: Givenchy Mister Perfect- test

Eerder schreef ik al over een populaire make-up trend van dit seizoen: opvallende eyeliner. Zelf heb ik een trillerige...

givenchy
Eerder schreef ik al over een populaire make-up trend van dit seizoen: opvallende eyeliner. Zelf heb ik een trillerige hand en een strakke lijn zetten, valt dan ook niet altijd mee. Nu kwam ik het product Mister Perfect tegen van Givenchy, een oog make-up remover pen waarmee je uitgeschoten eyeliner – en andere make-up foutjes – makkelijk en snel kan bijwerken. Ik testte hem voor jullie uit.

In de vroege morgen snel een strakke lijn boven je ogen zetten, lukt mij nooit in één keer. De lijn staat altijd scheef of is net wat te dik en moet bijgewerkt worden, wat weer tijd kost en die heb ik in de ochtend nou eenmaal niet. Terwijl ik een subtiel lijntje boven je oog juist altijd zo beeldig vind. Toen ik hoorde van de Givenchy oog make-up remover pen, werd ik meteen enthousiast.
tumblr_m56tqlVP9p1qd9chs

Aanrader, want:
– De stift is wat dikker dus ligt fijn in de hand.
– Hij heeft een redelijk dunne punt, dus je kunt er secuur mee te werk gaan.
– De stift heeft nog drie extra, losse punten die je er kunt opzetten. Je kunt de punt dus omwisselen als hij erg vies is, maar je kunt de punten ook allemaal voor een ander product gebruiken. Bijvoorbeeld een punt voor je oogschaduw, een voor lipproducten en de andere weer voor gevlekte mascara.
– Hij verwijdert makkelijk uitgeschoten eyeliner, lipstick en mascara, zelfs de hardnekkige die waterproof zijn.

Wat beter kan:
– Als je eyeliner gaat corrigeren, wordt het stiftje snel vies, je hebt de extra stiftjes wel echt nodig.

Tip: veeg de punt steeds even schoon aan een doekje, zodat de vieze stift niet afgeeft op je oog en de punt langer mee gaat.

De pen kost € 28,50 en dat is niet goedkoop. Normaal ga ik aan de slag met een in oogschaduwremover doordrenkt wattenstaafje. Dat werkt ook wel en is een stuk goedkoper, maar geeft wel meer gedoe en werkt een stuk minder precies dan de Mister Perfect. Ook omdat het wattenstafje pluiziger is kan het voor rotzooi zorgen.

Extra: de pen is bedoeld om make-up foutjes te corrigeren. Als je helemaal los wil gaan met make-up kun je speciale creaties maken, door gedeeltes weg te halen met je pen.

Conclusie
Het is een kleine investering, maar ik ben fan van deze stift. Voortaan heb ik iedere ochtend binnen no-time een perfect, strakke lijn boven mijn ogen en ik heb de Mister Perfect altijd in mijn tas voor uitgelopen mascara, handig!

Laatste nieuws