Rocker Ronnie Wood (69) showt pasgeboren tweeling

Rocker Ronnie Wood is inmiddels 69 jaar. Een leeftijd waarop veel mensen van hun pensioen genieten. Maar het Rolling Sto...

Rocker Ronnie Wood is inmiddels 69 jaar. Een leeftijd waarop veel mensen van hun pensioen genieten. Maar het Rolling Stone-bandlid heeft het juist drukker dan ooit! In mei werd zijn tweeling geboren en hij is een echte vader voor ze. De trotse papa pronkt met zijn dochtertjes op de cover van HELLO! magazine. 

Ronnie Wood en zijn vrouw Sally zijn dolgelukkig met hun pasgeboren tweeling. Ondanks de leeftijd van Ronnie, laat de rocker het ouderschap niet over aan zijn vrouw. “Ik leer Gracie Jane en Alice Rose hoe ze moeten lopen, ik help ze met het laten van boertjes, ik verschoon hun luiers en ondertussen probeer ik uit te zoeken op welke momenten van de dag ik wat kan bijslapen,” zegt de gitarist in een interview met HELLO! magazine.

Een voordeel van een rocker als vader, is dat de muzikaliteit met de paplepel wordt ingegoten. De trotse vader speelt al stukjes gitaar voor zijn dochtertjes. En met de connecties die Ronnie heeft, moet het al helemaal goedkomen. Mick Jagger heeft de meisjes al vastgehouden. “Mick kwam langs op de derde dag en hij kon niet wachten om ze te zien. Ik duwde de baby’s in zijn armen en maakte snel een foto.”


Ronnie heeft al vier kinderen uit een eerder huwelijk. Hij heeft tien kleinkinderen.

Lees ook:

Laatste nieuws