Lekker gluren: Rihanna krijgt eigen documentaire

Of ze nu verrassingsalbums uitbrengt of street style rockt op Instagram, pop queen Rihanna kan niets verkeerd doen. De m...

Of ze nu verrassingsalbums uitbrengt of street style rockt op Instagram, pop queen Rihanna kan niets verkeerd doen. De meeste fans willen dolgraag weten hoe de superster altijd zo flawless blijft. Gelukkig voor hen komen ze dat binnenkort te weten.

Volgens productiebedrijf Film 45 is er een documentaire over Rihanna op komst. De docu, genaamd ‘Rihanna’, zal ons een kijkje geven in het dagelijkse leven van een van de populairste artiesten ter wereld. Op de website van Film 45 staat het volgende over de docu:

We volgen deze heuse internationale superster. We zien haar door het leven navigeren als een kunstenares, zakenvrouw, humanitair. En dat steeds zonder haar artistieke vrijheid te verliezen. Peter Berg’s ‘Rihanna’ geeft en fantastisch beeld van hoe de superstar geëvolueerd is tot ’s werelds bekendste popster.

Dat belooft wat! Wanneer de documentaire uitkomt, is nog niet bekend. Regisseur Peter Berg postte wel al een kiekje op Instagram deze week:

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Laatste nieuws