President Obama neemt Trump, Hillary en Kendall Jenner op de hak

President Obama was zaterdag voor het laatst de gastspreker op het White House Correspondents Dinner. Hij besloot dan oo...

President Obama was zaterdag voor het laatst de gastspreker op het White House Correspondents Dinner. Hij besloot dan ook goed af te sluiten en spotte bijna met iedereen. Zelfs met Kendall Jenner. 

Obama zei het volgende over het 20-jarige model:

Ik heb Kendall backstage ontmoet, ze lijkt me een aardige, jonge vrouw. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ze doet… Maar er is mij verteld dat mijn vermeldingen op Twitter straks enorm zullen toenemen.

Flabbergasted

Kendall was in ieder geval flabbergasted toen ze Obama ontmoette. En dan noemde hij ook nog eens haar naam in zijn speech. Lucky girl! Who cares of hij weet wat ze doet? In onderstaande video, waarin Obama’s beste grappen tijdens zijn speech te zien zijn, is de grap over het model ook te horen.

Maar ook de grapjes over presidentskandidaat Hillary Clinton, die er niet bij was. En natuurlijk: Donald Trump, die net als Hillary schitterde in afwezigheid: “Ik ben daar heel teleurgesteld over. Is dit diner te gewoontjes voor hem? Zit-ie nu thuis een Trump Steak te eten en beledigingen aan Angela Merkel te twitteren?” Barack was op dreef. Lach mee met de video hierboven!

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Laatste nieuws